GEVEL

U kunt uw gevel laten isoleren en of bezetten met crepi, kaleien, schilderen en reinigen.  

GEVELISOLATIE

Met buitengevelisolatie zorgt u voor een gezond en aangenaam binnenklimaat van uw woning.

Isolatie houdt namelijk warmteverlies tegen en zorgt voor een lager energiegebruik.

De investeringskost voor gevelisolatie wint u terug; dankzij de lagere energiekosten en de eventuele premies die u bij de overheid en/of uw gemeente kan bekomen. Mocht u uw woning verkopen dan verdient u onmiddellijk uw investeringskost terug.

CREPI

De gevel van uw woning vormt de eerste indruk die familie, vrienden, buren en eventuele voorbijgangers krijgen.

Met gevelbepleistering of crepi geeft u uw woning een strakke, aangename en frisse uitstraling. Bovendien beschermt gevelbepleistering uw gevel en woning tegen de verschillende weersomstandigheden zoals vocht en vriesweer.

U heeft keuze uit 3 korreldiktes: 1mm, 1,5mm, 2mm.

Korreldiktes crepi

Verder zijn wij ook gespecialiseerd in sierpleister of crepi met gladde afwerking. De gladpleister heeft in tegenstelling tot gewone crepi een ander soort afwerking. De gladpleister is een galisatiepasta voor het glad maken van alle mogelijke ondergronden met als afwerking 2 verflagen. 

Healthy Homes beschikt sinds kort over de 100% Willco Products’ kwaliteitslabel.


Bij Healthy Homes dragen wij kwaliteit, opleiding, service en correcte uitvoering hoog in het vaandel. Vandaar dat wij voor crepi in combinatie met buitengevelisolatie uitsluitend samenwerken met Willco Products.

Kies voor 100% Willco Products. Je geniet van kwaliteit bij elke laag en maakt ook kans om je gevelpleister terug te winnen! Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte en bestelling!

Actie 'Win je gevelpleister terug!' Bouwheren en uitvoerders die samen kiezen voor 100% Willco Products, maken kans om hun gevelpleister terug te winnen.  

STEENSTRIPS

Uw buitengevel is aan vernieuwing toe? Ook steenstrips vormt een uitstekend alternatief op de baksteen, al dan niet in combinatie met gevelisolatie.

Één van de voordelen van steenstrips is dat het authentieke karakter van de woning in baksteen blijft behouden. Steenstrips worden meestal gebruikt bij gevelrenovatie, maar kunnen ook voor nieuwbouw worden gebruikt. Steenstrips in combinatie met gevelpleistering of crepi behoren ook tot de mogelijkheden.  Deze referentie uit Waasmunster toont dat door combinatie van materialen en kleuren de woning juist een bijzonder warme en mooie uitstraling geeft:

Steenstrips crepi

KALEIEN

Met een gekaleide buitengevel wordt net het authentieke karakter van een woning onderstreept.

Kaleien is een eeuwenoude techniek, waarbij een dunne pleisterlaag op de muur wordt aangebracht. Het resultaat is een elegante en klassieke look voor uw gevel.
Een opbouw op isolatie behoort eveneens tot de mogelijkheden!

Er zijn 5 verschillende kaleisystemen mogelijk, afhankelijk van de ondergrond en of voorkeur van de klant.

GEVELBEKLEDING HOUT

Ook voor volledige of gedeeltelijke gevelbekleding in hout, ook gekend als sidings, kan u bij ons terecht. Met een houten gevelbekleding geeft u uw woning een natuurlijke en warme uitstraling.

Hiervoor werken nauw samen met de materialen van Outdoor Wood Concepts®.

GEVEL SCHILDEREN

Door uw gevel opnieuw te laten schilderen, laat u uw woning weer stralen.

Alvorens de schilderwerken aan te vatten, zorgen wij ervoor dat uw gevel eerst grondig gereinigd wordt en herstellen wij de barsten en voegen in uw gevel. Zo geniet u voor lange tijd van een mooie frisse gevel.

GEVELRESTAURATIE

Healthy Homes biedt verschillende oplossingen om de gevel terug in zijn oorspronkelijke toestand te herstellen.

Een aantal mogelijkheden van gevelrestauratie zijn: reiniging, zandstralen, voegwerk herstellen, metsel- en /of pleisterwerk bijwerken of vernieuwen, schilderen, vochtwerende behandelingen aanbrengen.

GEVELREINIGING

Door uw gevel te laten reinigen komt de kleur weer perfect tot zijn recht. Maar bovenop het esthetische effect, zorgt een gevelreiniging ook voor een langere levensduur van uw gevel. De juiste reinigingsmethode hangt sterk af van het type gevel.

We adviseren u dan ook graag over de verschillende reinigingstechnieken waarmee wij werken.

NIEUWE RAMEN

Healthy Homes heeft sinds kort ook haar gevel activiteiten uitgebreid met ramen, verkrijgbaar in PVC en Aluminium

TOTAALAANPAK

Onze grootste troef bij Healthy Homes is dat wij de volledige buitschil van uw woning kunnen aanpakken: gevel, dak, vocht, ramen. U kan alles bespreken, regelen en plannen met 1 partner: Healthy Homes.

Belangrijke bouwknopen krijgen hierdoor de nodige aandacht. 

 

BEL ONS GRATIS
0800 62 501
 

ONZE PARTNERS

   
   PROJECT IN DE KIJKER

  • Oosterzele
    Renovatie – Gevel - Restauratie

 

TEVREDEN KLANT

“Ik heb hier 2 woorden voor: CORRECTE SERVICE! Van begin tot het einde van het project. Correcte uitvoering en zeer professioneel team! ”

Dhr. VDB uit Aalst

© 2015 Healthy Homes maakt deel uit van de groep Bouwwerken De Ruyck